Mostanában előszeretettel találom meg a lelki megnyugvásomat különböző, régi bútorok megvásárlásában, felújításában és értékesítésében. Nem kell arra gondolni, hogy én ebből élek meg, egyszerűen egy hobbinak fogom fel, élvezetemet lelem benne és örülök, ha még egy kis pénzt is tudok rajta keresni.

Ahhoz viszont, hogy jó bútorokat tudjak szerezni, néha egészen messzire el kell mennem autóval és sokat utaznom. De ez egyelőre nem okozott problémát és meg is érte. Előszeretettel áldozok a hobbimnak. Ennyi kijár mindenkinek, aki szeretne a dolgos hétköznapjai után egy kicsit kikapcsolódni. És én inkább erre költöm a pénzt, mint káros szenvedélyekre. És sokszor ezzel nem csak magamnak, hanem a családtagjaimnak, vagy barátaimnak is örömet okozok, hiszen nem egyszer kértek meg, hogy egy kis térítés ellenébe, de pár régi bútorukat újítsam fel. Én meg persze ezer örömmel teszem ezt. Én is szívesebben segítek barátnak, ismerősnek és ők is szívesebben fizetnek olyannak, akinél tudják, hogy jó helyre megy. És az esetek nagy részében, mindig nagy sikert ér el a munkám.

liqui molyAz megint egy másik eset, amikor tényleg én nézem ki az eladó rozoga bútort, utazok el érte és veszem meg a lehető legolcsóbban, hogy utána ráfordított energiával széppé tudjam varázsolni és eladni ismét.

Itt szeretném megragadni az alkalmat és egy kicsit visszatérni az autókhoz és az autózáshoz. Hogy miért? Mert egy fantasztikus terméket fedeztem fel pár hete az interneten. Biztosan mindenki találkozott azzal a problémával, hogy amikor hosszan autózik, rengeteg bogarat sikerül a szélvédőjére összegyűjtenie. Ami ezzel a probléma, hogy sokszor a sima ablakmosó folyadék és az ablaktörlő nem hozza le, sőt a benzinkúti ablaktakarítás sem. És szégyenszemre neki kell állni, lekaparászni a bogarakat az üvegről ahhoz, hogy zavartalanul kilássunk vezetés közben.

Egy gyengébb pillanatomban viszont úgy döntöttem, hogy ennek változnia kell. Nem lehet, hogy folyton kapargatni kelljen a bogarakat. Ezért egy kicsit elkezdtem utána járni ennek az interneten, hogy van-e bármi házi praktika, vagy esetleg boltban megvásárolható szer, ami ezt az egészet megkönnyítené és egy kicsit. Részletes keresgélés után találkoztam a Liqui Moly termékcsalád egyik tagjával, méghozzá nem mással, mint a bogároldó sprey-el, mely pontosan az ilyen esetekre lett kitalálva. Speciális hatóanyagának köszönhetően csak a rá kell fújni a kérdéses területre és rövid időn belül elkezd hatni. Utána pedig nem kell más, mint vízzel leöblíteni. Hát több sem kellett nekem, azonnal rárepültem a termékre. Árban sem volt egy drága dolog, ezért rendeltem magamnak egy adaggal. Amikor megjött, azonnal ki is próbáltam, mivel pont volt egy kis extra bogármaradvány a szélvédőmön. És láss csodát, valóban úgy hatott, mint ahogy az le volt írva.

Remek kis spray volt, egészen nagy élvezet volt használni. És simán elfér az autó csomagtartójában, alig foglal nagyobb helyet egy fél literes ásványvizes üvegnél.

Azóta is rendszeresen használom, persze nem pazarlósan, de minden olyan területre, nem csak a szélvédőn, hanem az autó bármelyik területén alkalmazható, ahol esetleg felmerül bogárprobléma.

Annyira tetszik ez a termék, hogy azóta már sok ismerősömnek beszéltem róla, akik közül néhányan azonnal reagáltak is, hogy mióta keresnek már valamit, ami megkönnyíti ezt a kellemetlenkedést és azonnal elkérték a honlap címét, ahonnan rendeltem és azonnal ők is rendeltek maguknak. Egészen nagy őrületet sikerült elindítanom, ezzel a bogároldóval. Mindenki beleszeretett, akinek csak ajánlottam.

Ami pedig a hobbimat illeti, azóta is megállás nélkül hódolok neki és meg kell, hogy mondjam, sikerült már pár egészen komoly üzletet lebonyolítanom, amely egészen fantasztikus érzés. Nem amiatt, mert utána fogsz egy adag pénzt a kezedben, hanem mert mondjuk egy olyan embernek sikerül ezt eladni, aki különböző fotózásokhoz díszletként használja felés így több platformon is visszaköszön a két kezem munkája.