A mai nap csodás ajándéka volt az ősznek. Nem tudom, hogy nálatok milyen idő volt, de felén sütött a nap. Már korán reggel fent voltam, és a konyha ablakon keresztül, a kávém társaságában élveztem a napfelkeltét.

A reggelek, napfelkelte

Mindig is szerettem a nap mozgását nézni. Sokszor olyan fényjátékokat képes csinálni, hogy annyira lenyűgöző…

Egy időben sokat jártunk sátrazni, minden évben legalább egy hétre. El távol mindentől, a modern dolgoktól…

Persze már a sátor verés mókás minden alkalommal. Ilyenkor mindig rájövök, hogy mégsem olyan egyszerű, és jókat szoktunk nevetni a fiúkon…

Nem igazán vagyok túl jó alvó, így már hajnalban ébren szoktam lenni. Gyönyörű a naplemente egy puszta kellős közepén. Láttál már ilyet? Amikor a felszálló hajnali pára még a föld felett van, és a nap közben csillog rajta…

Az ősz ajándéka

Szóval a mai nap azt gondolom, egy ajándék. Olyan szép idő volt, sol-891337_640hogy alig vártam, hogy bent végezzek, és a megszokott újság kupacomat megfogjam, és kiüljek olvasni. A széket a napra tettem pont azért, hogy odasüssön, és minden meleget érezhessek.

Az újságok lapozgatása közben rábukkantam a párom motorosboltos katalógusára. Épp félre akartam tenni, mikor a párom nagy örömmel kiáltott fel, hogy félre ne dobjam, ő pont azt keresi…ez az újság mindennél fontosabb.

Nem szerettem volna, hogy vége legyen a mai napnak. Remélem ez a hétvége ebben a napsütésben fog telni, és még holnap is lesz lehetőségem kiülni egy kicsit a teraszra, és élvezni a pillanatot.