Vállalkozóként dolgozom már több évtizede. Fő profilom a különböző bútordarabok fém vázának összehegesztése, és egyéb munkálatok. Még édesapámmal ketten kezdtük ezt a dolgot, de idős kora miatt ő már kiszállt az üzletből, helyette viszont az egyik legjobb barátommal folytatjuk. Mindketten nagyon szeretjük, érdekes munkának találom.

Azonban nem mindig megy minden zökkenőmentesen. A hegesztés amúgy is egy veszélyes dolog, ezért teljes odafigyelést és precizitást igényel. A szükséges felszerelésekkel a sérülés kockázata jelentősen csökkenthető.

De nem csak ilyesfajta problémák merülhetnek fel munka közben. A hegesztéshez nem csak védőruha kell, hanem gáz is, anélkül nem megy. Azonban előfordul olyan, hogy a figyelmetlenségünk miatt nincs elég gáz ahhoz, hogy befejezzünk egy munkát. Régebben ez nagy problémát jelentett, azonban pár hónapja, amikor ez megint előfordult, gondoltam egyet, és beírtam a Google-be, hogy gázpalack eladó ár, hátha találok valahol rögtön megvásárolható és átvehető gázpalackot, hogy ne kelljen órákra leállítani a munkát, amíg gázpalackot vadászunk valahonnan.

Szerencsémre kidobott egy gázpalackfutár.com nevűt, ami egy olyan cég oldala, akik gázpalackok cseréjével és feltöltésével foglalkoznak, de kijönnek kocsival a vásárlóhoz, így nem nekünk kell elautózni hozzájuk. Ez nagy segítség, mert értékes időt spóroltunk így meg. Mindent időre kiszállítottak, úgy ahogy megbeszéltük, semmi probléma nem volt, ráadásul az ára is nagyon jó volt a palackoknak. Legközelebb is biztos, hogy innen fogok rendelni. Ajánlom mindenkinek!