vista-256061_640Úgy döntöttem, hogy felújítjuk a konyhánkat. Már annyira régi volt a konyhabútor, és régi álmom is volt, hogy végre szép bútor legyen itt is. Persze az embernek annyi mindenre kell költenie, hogy jó meg kell gondolnia minden egyes forintot.

A bútor

Sokat gondolkodtam, és beszélgettünk a férjemmel, hogy a modernebb stílust válasszuk inkább, vagy inkább egy kicsit régieset. Azt gondolom, ez minden esetben attól függ, hogy a lakás többi része milyen stílusban van berendezve, hogyan esztétikus. Ha mondjuk a nappali egy modern  stílusban van berendezve, a 21.századi bútorokkal, akkor a konyha nem lehet elmaradottabb, régi stílusú. Persze ez oda vissza is igaz.

Alig vártam, hogy Laci a férjem szabaddá tegye magát valamelyik hétvégére, és fel tudjunk menni Budapestre nézelődni.

A kínálat

Úgy döntöttünk, hogy szombaton elmegyünk. Meg is reggeliztünk, és útra keltünk. Tervben volt, hogy két nagy áruházba is elmenjünk, aztán ha lesz még idő, akkor máshová is esetleg.

Olyan bútorokat láttam, hogy azt sem tudtam, hogy melyikbe szeressek bele. Laci tartott lent a földön, hogy el ne szálljak, és persze a pénztárcám…

A boltban két fiatal lány csacsogott össze vissza, és vásárolgatott. Ha, hogy  külföldön dolgoznak mind a ketten, szobalány állásban. hogy honnan lehet nekik ennyi pénzük, még gondoltam is magamban, míg meg nem hallott. Hát ha nekem lenne annyi pénzem, amennyit ők elköltöttek tuti, hogy megtelt kocsival mennénk haza, és nem is férne be.