Minden olyan szépen indult ma. Már régóta szerettünk volna felmenni Budapestre nézelődni. Persze nem csak úgy menni, célunk is volt…

Az utazásunk célja

Régóta nyúztam már Dávidot, hogy menjünk már el nézelődni, hiszen szükségünk van pár bútorra.

Nem régen vásároltunk egy új házat magunknak. Három éve vagyunk házasok, és régi vágyunk volt, hogy majd egyszer lesz egy házunk. Most sikerült eladni végre a lakásunkat, és nyílt lehetőségünk a vásárlásra.

Azért össze sem lehet hasonlítani azt, ha valaki egy lakásból bath-753272_640kiköltözik, és egy házba pedig be. Persze hogy nem voltak megfelelőek a bútorok, de akkor nem is igazán lett volna lehetőségünk arra, hogy vásároljunk. Most már minden rendben van, és eltelt egy pár hónap is. Már tudjuk, hogy mit akarunk, és milyen stílust szeretnénk.

Csakis célirányosan

Meg volt, hogy hová szeretnénk bemenni, és mit szeretnénk megnézni. Ez a nap erre volt szánva…de csak én gondoltam így. Egy nagy motoros bolt mellett mentünk el kocsival, ahová nagy betűkkel ki volt írva: bukósisak akciók!!!

A párom azonnal oda volt, hogy be kéne valahogyan menni oda. Én közöltem vele a tényeket erősen, és határozottan, hogy szoros az ütemtervünk, és ma ebben ne is gondolkodjon. Mint valami titkárnő, vagy főnök, mindegy is, a lényeg, hogy kizárt volt.

Hogy a férfiak figyelmét milyen könnyű elterelni, ha valami nekik fontos dologról van szó. Bezzeg ha azt mondtam volna, hogy nekem kellene valami, vagy segíteni, akkor nem vágott volna ilyen gyorsan az esze.