Egy jó állványrendszer az ezermesterek legjobb barátja. Aki szeret egy kicsit is szerelni, kreatívkodni, az biztosan szembetalálkozott már azzal, mikor rá kell jönnie, hogy kevés a hely, már nem fér el a kis műhelyében.

állványrendszer

Mi, nők egyébként minden nap úgy érezzük, hogy annyi cuccunk van, amitől nem férünk el, és én, személy szerint minden egyes vásárlás után szembe kerülök azzal a problémával, hogy nem férek el, és nem tudom, hogy hova tegyem az újonnan vett ruháimat, amíg össze nem pakolok egy kicsit. Ilyenkor szívem szerint mindig új szekrényt vennék, mindig egyre és egyre nagyobbat. Pedig a kulcs valójában a rendszerezettségben rejlik.

Van természetesen olyan helyzet is, mikor nem csak a rendezetlenség miatt nem férünk el, hanem valóban sikeresen kinőttük a rendelkezésre álló helyet. Ilyenkor célszerű nagyobb tárolókat venni, vagy mégis abban keresni a megoldást, hogy hogyan lehetnénk rendszerezettebbek.

Mi a pincében szoktunk mindent szerelni. Innen-onnan örökölt holmik, szerszámok vannak mindenhol, szanaszét a pincében, és szinte lehetetlen megtalálni, mi kell. Kezdtem megelégelni ezt, és úgy döntöttem, hogy egy új állványrendszert fogok venni, mert egyszerűen lehetetlen helyzet uralkodik már nálunk, A szerszámokat és gépeket már nem lehet hova tenni. Pedig olyan igazán különleges darabok is vannak lent, mint például egy tartályos festékszóró gép, mindenféle fúró, lombfúvó, igazából mindent ide hordtunk le, ami nem fért el a kerti tárolóban. Még a gyerekkori szánkóinkat is itt tároljuk.

A káosz már tarthatatlan volt, minden szekrény teljesen tele volt, ezért egy sokkal jobb megoldást kerestünk.

A rackinglog oldalát böngészve rátaláltam arra az állványrendszerre, amire nekünk szükségünk van, így meg is rendeltem azt. Az állványzatok nagy szilárdságú acélból vannak, így gyakorlatilag bármit rá tudunk pakolni, mert a pincénkben semmi olyan nincs, amit nem bírna el. Ajánlatkérés után sikeresen kitaláltuk, hogy mekkora állványokra lenne szükségünk, majd utána jött a nagy munka. Az amúgy elképesztően jó minőségű állványzatot hamar kiszállították, mi pedig összeállítottuk azt, és utána mindent visszapakoltunk az új helyére, így pedig rengeteg szabad helyünk lett végül. Ha rendezetten pakolunk el mindent, akkor sokkal kisebb hely is elég, mint mikor ömlesztve tároljuk, és végre nekem is sikerül átlátni a káoszon, amin eddig meg sem próbáltam a sok lehetetlenül szétszórt holmi miatt.

Egyébként tárolási problémák megoldására ajánlom a rackinglog.hu-t, ugyanis raktáraknak szállítanak főként, ami egyenlő azzal, hogy nagyon jó minőségű áruik vannak, és mindegyik megéri a pénzét. Néha sokkal kézenfekvőbb olyan oldalakról vásárolni, amik egyébként raktározással foglalkoznak, mert náluk sokkal minőségibb termékeket lehet kapni, mint máshol, és amúgy is kedvező az áruk. Minden szabványnak megfelelnek, és itt például garanciát is vállalnak a termékeikre, és nem csak a használatukra, ugyanis láttam, hogy van olyan termékük, amiknek a szállítására is időgaranciát vállalnak! Így ha valaki felül szeretne kerekedni a káoszon és egy nagyon hatékony raktározási rendszert szeretne kialakítani, bátran nézelődjön a raktározási technológiákkal foglalkozó üzletek között, mert valószínű, hogy sokkal jobb megoldásokat fog találni, mint egy hagyományos bútorboltban. Én pedig amúgy is szeretem az extrémebb megoldásokat, szóval külön örülök, hogy egy nagy raktárakra jellemző rendszert telepítettünk a pincénkbe. Na meg az is biztos, hogy ez nem fog olyan könnyen szétesni, mint a többi, gyenge polc. És a nagy hely is elég lesz legalább még 10-15 évig.